Ποιοί Είμαστε

Η ΙΟΝΙΑΝ συμβουλευτική Ο.Ε. είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών που ιδρύθηκε από τρεις επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων με εμπειρία και κατάρτιση σε θέματα νέων τεχνολογιών Περιβαλλοντικών εφαρμογών και επενδύσεων.

Στο αυξανόμενα ανταγωνιστικό περιβάλλον της οικονομίας, οι προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις και οι δημόσιοι φορείς στην εποχή μας είναι πολλές και πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη διαφοροποίησης, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των δομών τους και του τρόπου λειτουργίας τους ώστε να καταστούν ανταγωνιστικές. Στα πλαίσια αυτά τόσο το Δ΄ ΚΠΣ όσο και άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα αποτελούν  μοναδικές ευκαιρίες για τον επαγγελματία – επενδυτή.

Ο νομός Αιτωλοακαρνανίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος γενικότερα διαθέτουν μια ιδιαίτερη δυναμική και αποτελούν «παρθένο» έδαφος για κερδοφόρες  επενδύσεις στους τομείς της γεωργίας, του τουρισμού, της μεταποίησης και της ενέργειας.

Τα έργα υποδομής που ήδη υλοποιούνται στην περιοχή μας όπως η Ιόνια οδός και το λιμάνι στο Πλατυγιάλι θα αποτελέσουν μοχλούς ανάπτυξης και δραστηριοποίησης επενδύσεων και θα φέρουν το νομό και την επιχείρηση σας πιο κοντά σε αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το ανθρώπινο δυναμικό της ΙΟΝΙΑΝ γνωρίζει τους τρόπους και τα σύγχρονα μέσα – εργαλεία τα οποία μπορούν να δώσουν ώθηση στην επιχείρησή σας. Παράλληλα, η εταιρία πλαισιώνεται από έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων με στόχο την άρτια εξυπηρέτηση των υποψήφιων επενδυτών.

Τα στελέχη της ΙΟΝΙΑΝ διαθέτουν άριστη γνώση των ιδιαιτεροτήτων και των αναγκών της περιοχής μας. Η γνώση αυτή σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτιση μπορούν να σας προσφέρουν υπηρεσίες επιχειρηματικών λύσεων και καινοτόμες ιδέες για κερδοφόρες επενδύσεις σε νέους τομείς στην Δυτική Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία.

ΣΤΕΛΕΧΗ

Η ΙΟΝΙΑΝ συμβουλευτική διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό με γνώση και εμπειρία στους τομείς που δραστηριοποιείται. Η εταιρία στελεχώνεται από απόφοιτους Πανεπιστημιακών Σχολών με μεταπτυχιακές σπουδές σε ειδικά επιστημονικά πεδία των θετικών και κοινωνικών επιστημών καθώς και της διοίκησης επιχειρήσεων.
Παράλληλα η ΙΟΝΙΑΝ διαθέτει σημαντικό δίκτυο συνεργατών όλων των ειδικοτήτων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι συνεργάτες μας διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο γνώσεων, εξειδίκευσης και επαγγελματισμού τους.

 

Η διοίκηση της εταιρίας

Δρ. Ανδρέας Βλάχος   –   Δασολόγος Περιβαλλοντολόγος – Διδάκτωρ Βιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών – MSc στην Οικολογική Διαχείριση & Τεχνολογία Περιβάλλοντος.

Σπύρος Ταμπάκης   –   Γεωπόνος με ειδίκευση στην Αγροτική Οικονομία – MSc στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στην αξιολόγηση επενδύσεων από το Πανεπιστήμιο του Reading, UK.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Δρ. Βασίλης Λουκόπουλος – Φυσικός – Λέκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών

Δρ. Νίκη Ευελπίδου – Γεωλόγος –  Επίκουρη Καθ. του Πανεπιστημίου Αθηνών

Δρ. Άγγελος Αγγελίδης – Σύμβουλος Ε.Ε.

Δρ. Θεοχαρόπουλος Μιχάλης – Βιολόγος – Δ/ντής Περιβαλλοντικού Κέντρου Άμφισσας.

Παπαγιάννης Ιωάννης – Γεωλόγος Μελετητής.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος – Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός

Δημήτρης Βλαχόπουλος – Μηχανικός Συστημάτων Πληροφορικής

Κωνσταντίνος Ταμπάκης – Βιοτεχνολόγος

Μαγιούλα Τσιλιμπώκου –  Διοίκηση Επιχειρήσεων – MSc Σχεδιασμός Διοίκησης Τουρισμού

Μαρία Δημητριάδη – Οικονομολόγος – MSc στα Χρηματοοικονομικά